Informatie Tiles

Over ons

NICE TO MEET YOU!
 

M-Wall is een innovatief en dynamisch bedrijf welke vanuit klant perspectief producten ontwikkeld voor hoogwaardige wandafwerking.
 
De directie van M-Wall heeft meer dan 20 jaar ervaring in de projectinrichting van kritische projecten en een ruime ervaring in leidinggevende functies bij grote internationale bedrijven in ontwikkeling en productie van gelijkwaardige producten.
 
De klant staat centraal bij M-Wall en zijn vraagstukken zijn onze passie.
 
De doelstellingen van M-Wall is om een toegevoegde waarde voor onze klanten te leveren, innovatief en leidend te zijn in ons marktsegment, zonder hiërarchische structuur en vooroordelen, integer met een enthousiast team in een lerende organisatie samen te werken en een bijdrage te leveren aan ecologische vraagstukken.
 
Ons team opereert van uit Eindhoven in de Benelux, Spanje en het Midden Oosten. 
Wij zijn trots op de langdurige en groeiende samenwerking met architecten en opdrachtgevers in ziekenhuizen, laboratoria, zorg organisaties, scholen, hotelketens maar ook met enkele vliegvelden.
 
Heeft u vragen voor of over ons, neem dan eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier of bel even naar +31 850 188 500, wij staan u graag te woord.