Tiles
Terug naar het overzicht

Wandbescherming met foto print

15 november 2017
Het eerste project met M-Wall Print is inmiddels opgeleverd en de reacties zijn overweldigend.
Wilt u sfeer en beleving toevoegen aan uw wanden maar ook de voordelen van een wandbescherming ervaren? Kies dan voor M-Wall Print, een groot formaat print, met een duurzame bescherming van uw wanden.
 
De wandbescherming zorgt na installatie, voor een duurzame bescherming tegen stoot- en krasschade van al uw inpandige wanden en is zeer eenvoudig te reinigen. 

De wandpanelen zijn eenvoudig toepasbaar en geeft de mogelijkheid om zonder hak- en breekwerk een andere sfeer te realiseren. Daarnaast dient het paneel ter bescherming van de inpandige wanden, geen storende kras- en stootschade meer, Vermindering van onderhoudswerkzaamheden- en kosten, Eenvoudig te reinigen en 
met een hoge chemische bestendigheid.Door het toepassen van de juiste oplossing kunt u uw kantoor, hotelkamer, showroom, vergaderruimte, behandelkamer of ieder ander interieur een metamorfose geven. Door de continue ontwikkelingen, moderne technieken en de juiste materialen kunnen wij oplossingen bieden voor uw wand. M-Wall biedt een totaaloplossing van advies, vormgeving, productie en montage, alles op maat gemaakt door een compleet team van vakmensen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.