Informatie Tiles

Vacature Calculator-Werkvoorbereider

M-Wall op zoek naar een ambitieuze calculator / werkvoorbereider (m/v)

Om onze activiteiten verder uit te breiden en onze ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn wij op zoek naar een  ambitieuze calculator / werkvoorbereider.  

Wie zijn wij?
M-Wall is een jonge succesvolle organisatie op het gebied van hoogwaardige wandafwerking en wandconcepten voor ziekenhuizen, laboratoria, verzorgingstehuizen, scholen en andere openbare gebouwen. M-Wall is actief in de Benelux en daarbuiten.

Wie ben jij?
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de schilders-; dakbedekking-, vloerbedekking-, interieur en of projectinrichting branche;
  • Je hebt ervaring als calculator;
  • Je beheerst Microsoft Excel en het Office pakket goed;
  • Je bent ambitieus, precies en flexibel;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je vind het leuk om in een ambitieus team te werken;
  • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs bij voorkeur B/E
Heb je nog géén aantoonbare ervaring als calculator maar wel interesse in deze functie? Dan ontvangen wij ook graag jouw cv en kijken we samen naar de eventuele mogelijkheden!
 
Wat is de functie?
Jij behandeld alle binnenkomende aanvragen, stelt in overleg met onze opdrachtgevers en jou collega’s calculaties op, initieert in overleg planningen als ook bestellingen bij onze toeleveranciers. 
Naast het calculeren en voorbereiden van ontvangen opdrachten assisteer je de projectleiders met het voorbereiden van werken voor de uitvoering. Na het opleveren van projecten zorg je voor heldere nacalculaties en plan je in overleg met je collega’s de ‘aftersales’ activiteiten voor onze opdrachtgevers in.

Wat bieden wij je?
Naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heeft M-Wall een fijne, open en directe cultuur met enthousiaste en gedreven collegae. M-Wall biedt je voldoende uitdaging voor de toekomst ! Bij gebleken geschiktheid ondersteunen wij graag jou persoonlijke ambities.

Iets voor jou?
Ben jij de enthousiaste persoonlijkheid die zich in bovenstaande herkent? Dan ontvangen wij graag jouw gemotiveerde sollicitatie per e-mail en of post op info@mwall.nl t.a.v. de directie of per post op Steenoven 4c, NL. 5626 DK Eindhoven