Informatie Tiles

Vacature Accountmanager

M-Wall zoekt een gedreven accountmanager (m/v) voor de Randstad.

Om onze activiteiten verder uit te breiden en onze ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven accountmanager.

Wie zijn wij?
M-Wall is een jonge succesvolle organisatie op het gebied van hoogwaardige wandafwerking en wandconcepten voor ziekenhuizen, laboratoria, verzorgingstehuizen, scholen en andere openbare gebouwen. M-Wall is actief in de Benelux en daarbuiten.

Wie ben jij?
  • Je bent ondernemend, ambitieus, communicatief sterk en een echte doorzetter;
  • Je bent een team-player; 
  • Je bent ervaren en graag gezien bij architecten en opdrachtgevers;
  • Je bent minimaal 3 jaar succesvol in een verglijkbare branche zoals bijvoorbeeld in de projectvloeren, wandafwerking, plafonds, interieur- of clean room bouw;
  • Je hebt HBO niveau, sociale intelligentie en respect voor mens en omgeving;
  • Je wilt deel uitmaken van een succesvolle organisatie 

Wat is de functie?
Als accountmanager voor M-Wall bezoek je beslissers bij architecten, opdrachtgevers en aannemers welke met name actief zijn in het ontwerp en de realisatie van ziekenhuizen, laboratoria, clean rooms, verzorgingstehuizen, scholen en andere openbare gebouwen.
Je bent accuraat en naast een goede voorbereiding van je bezoeken, verwerk je alle informatie dagelijks in ons informatiesysteem. Je communiceert duidelijk met je directe collegae. 
Je volgt offerte trajecten op, rond deze succesvol af en begeleid je project en klant tot volle tevredenheid. Je bent resultaat verantwoordelijk voor de in overleg opgestelde doelstellingen. 

Wat bieden wij je?
M-Wall biedt je interessant productgamma en een afwisselende en zelfstandige ‘senior functie’ !
Naast de goede primaire en secundaire zaken zoals een auto en digitale middelen heeft M-Wall een fijne, open en directe cultuur met enthousiaste en gedreven collegae.
M-Wall biedt je voldoende uitdaging voor de toekomst ! Bij gebleken geschiktheid ondersteunen wij graag jou persoonlijke ambities.

Iets voor jou?
Ben jij de enthousiaste persoonlijkheid die zich in bovenstaande herkent? 
Dan ontvangen wij graag jouw gemotiveerde sollicitatie per e-mail en of post op info@mwall.nl t.a.v. de directie of per post op Steenoven 4c, NL. 5626 DK Eindhoven