Tiles

Ziekenhuizen, (privé)klinieken, laboratoria, cleanrooms, verzorgingshuizen en andere zorgomgevingen stellen doorgaans hoge eisen aan hun wandbekleding. Denk bijvoorbeeld aan een optimale hygiëne, reinigbaarheid, stoot- en krasvastheid en duurzaamheid. De hoogwaardige wandbekledingen en wand- en hoekbeschermingen van M-Wall spelen hier maximaal op in.

De wandbekledingen en wand- en hoekbeschermingen zijn ontwikkeld voor de highcare zorg, maar komen ook in lowcare omgevingen optimaal tot hun recht. Met de M-Wall Hygienic, M-Wall Protect en M-Wall Design productseries biedt M-Wall voor iedere ruimte en iedere projectvraag een passende oplossing.
Van de OK en cleanroom tot en met de (ziekenhuis)apotheek, patiëntenkamer, wachtruimte, (transport)gang, et cetera, waar de panelen dienst kunnen doen als lambrisering, volledige wand, bedachterwand, stootrand, schopplaat, deurbescherming en/of hoekbescherming. Doordat de diverse panelen integraal gekoppeld kunnen worden, ontstaat een esthetisch en rustig geheel. De kunststof panelen hebben een natuurlijke uitstraling en gaan naadloos op in hun omgeving.

Specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen zijn geen enkel probleem. In onze werkplaats in Eindhoven kunnen we hoeken en rondingen thermisch vormen, waarmee we het aantal naden in een project tot een minimum reduceren. 

Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten
Naast nieuwbouwprojecten lenen de panelen van M-Wall zich uitstekend voor renovaties.