Muurbescherming

Professionele muurbescherming van M-Wall

Schadevrije muren zijn een visitekaartje voor uw interieur. Ze stralen netheid en veiligheid uit. Met onze professionele muurbescherming hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ontsierende krassen of deuken in uw binnenmuren! De muurbeschermers van M-Wall zijn de perfecte oplossing om muren in topconditie te houden.

Onze muurbescherming is uiterst geschikt voor toepassing in uiteenlopende sectoren zoals de gezondheidszorg, retail, industrie, sport, onderwijs en natuurlijk de horeca. Dus of u nu eigenaar bent van een bruisend café, een drukke winkel, of de beheerder van een school of zorginstelling, onze muurbescherming biedt de uitkomst.

Met M-Wall muurbescherming blijven uw muren eruitzien alsof ze net zijn geschilderd, ongeacht het verkeer. Dus laat de trolleys, stoelen, en bruisende activiteiten maar komen – uw muren zijn er klaar voor!

Met muurbeschermers voorkomt u beschadigingen

Ieder pand met veel verkeer heeft baat bij passende muurbescherming. Een stootje tegen een muur is immers snel gebeurd. Denk aan beschadigingen ontstaan door algemene slijtage, maar ook door passerende bezoekers en het verplaatsen van karren of containers.

De juiste muurbescherming vermindert kans op schade en minimaliseert reparatie- en onderhoudskosten. Zo behoudt u langdurig een nette en veilige uitstraling van uw pand. Maar muurbescherming doet meer dan alleen beschermen – het kan ook een prachtige aanvulling zijn op het design van uw wanden.

Bij M-Wall kunt u desgewenst specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen laten ontwerpen. Wij denken graag met u mee over de meest stijlvolle en functionele muurbescherming voor uw situatie. Samen creëren we niet alleen een beschermde, maar ook een esthetisch aangename omgeving.

Dus of u nu een school, ziekenhuis, winkelcentrum, sportcomplex of restaurant beheert, M-Wall muurbescherming is uw partner voor duurzame, stijlvolle en efficiënte wandbescherming.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy

  Lees de Privacy Policy

  Muurbescherming passend binnen diverse ruimtes

  Iedere ruimte heeft andere behoeften, dat vraagt om muurbescherming op maat. Het assortiment van M-Wall bestaat uit diverse muurbeschermers die ieder voldoen aan belangrijke hygiëne- & veiligheidseisen. Zo bieden we een passende oplossing voor iedere ruimte in uiteenlopende sectoren.

  Muurbescherming van M-Wall.
  M-Wall bij de Melisstokelaan in Den Haag.
  Gang

  M-Wall Protect

  De M-Wall Protect is de eerste PET-G wandbescherming welke vrij is van BPA (Bisphenol A), met een hoge chemische bestendigheid en een natuurlijk uitstraling. Deze muurbeschermer heeft een brandclassificatie van B-s1,d0 en is daardoor ideaal voor openbare gebouwen zoals luchthavens, onderwijsinstellingen, sportcentra en musea. Bovendien voldoet de M-Wall Protect aan de strenge HACCP normen, dat maakt hem tevens geschikt voor ruimtes in de voedingsmiddelenindustrie zoals industriële keukens, distributiecentra en de retail sector.

  M-Wall Hygienic

  Deze actief antibacteriële muurbescherming heeft een zeer fijne structuur en is actief antibacterieel. Diverse risicovormende bacteriën kunnen zich niet op het oppervlak ontwikkelen. De M-Wall Hygienic heeft een hoge chemische bestendigheid en is erg veilig met brandklasse B-s2,d0. Perfect toepasbaar in cleanrooms, laboratoria, ziekenhuizen en de farmaceutische sector.

  M-Wall Basic

  Deze innovatieve en economische muurbescherming is samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. De PC/ABS formulering is chloride- en broomvrij, voldoet aan de strenge EN 13501 brandklassen en heeft een B-s1-d0 brandclassificatie. De M-Wall Basic is eenvoudig te installeren en daardoor een kostenefficiënte oplossing voor panden met verhoogde kans op beschadigingen zoals ziekenhuizen, zorgcentra, klinieken, onderwijsinstellingen, luchthavens en opslagruimtes.

  M-Wall Design

  Wandpanelen zijn niet alleen praktisch, maar bepalen ook de uitstraling van uw pand. Met de unieke M-Wall Design 3D wandpanelen zorgt u voor een dynamische sfeer in de ruimte en brengt u de wand tot leven. Vervaardigd uit bamboevezel en 100% ecologisch. Dankzij het reliëf aan de voorzijde en de holle achterzijde van het paneel ontstaat er bovendien een aangename akoestiek in de ruimte. Perfect voor in musea, rusthuizen of bijvoorbeeld wachtruimtes in ziekenhuizen.

  M-Wall Protect
  Ochre 18.7752

  M-Wall Protect
  Mineral 18.0428

  M-Wall Hygienic
  Green Gr. 16.7492

  M-Wall Hygienic
  Mink 16.7044

  M-Wall Basic
  Ocean Ave. 20.004

  M-Wall Basic
  Trunk 20.007

  Muurbescherming voor diverse ruimtes

  Eenvoudig onderhoud

  Voldoet aan alle eisen!

  Zorgt voor een mooie uitstraling van de ruimte

  Onderhoud en reiniging

  Muurbescherming van M-Wall is makkelijk in onderhoud. Het is immers ontworpen om muren gemakkelijk en effectief te beschermen. Binnen muurbescherming bieden wij verschillende opties aan, ieder met zijn eigen eigenschappen die ontworpen zijn voor de ruimte waarin ze toepasbaar zijn.

  Zo is M-Wall basic antibacterieel, eenvoudig te reinigen en goed bestand tegen diverse chemisch oplossingen en reinigingsproducten. M-wall protect heeft een zeer fijne oppervlaktestructuur en heeft een hoge chemische bestendigheid, waardoor vetten en oliën de wandpanelen niet zullen aantasten en het onderhoud nog lager ligt. Afhankelijk van uw wensen, kiest u op basis daarvan de juiste wandbescherming.

  Voor iedere ruimte, bieden wij u een passende oplossing!

  Download onze brochure

  M-Wall regelt het voor u!

  Voor iedere ruimte en iedere projectvraag bieden wij een passende oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Kom met ons in contact. Wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en onze overige werkzaamheden? Hier leest u alles over M-Wall!