Tiles
Terug naar home

                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                                                                                                        

M-Wall Hygienic is ontwikkeld met het oog op toepassingen in kritische ruimtes, zoals Operatiekamers en nevenruimten, laboratoria en apotheken, centrale sterilisatie en andere geclassificeerde ruimten.
 
M-Wall Hygienic is een homogene PVC-wandafwerking en wandbescherming. De PVC is vrij van weekmakers en emissie. Naast de hoge chemische bestendigheid is M-Wall Hygienic actief antibacterieel en kunnen diverse risicovormende bacteriën waaronder b.v. MRSA, zich niet uitbreiden en sterven binnen 24 uur volledig af. 
 
Door de dikte van 2 mm, kan M-Wall Hygienic op diverse soorten ondergronden worden aangebracht, zonder dure voorbewerkingen aan de te bekleden wanden. Na installatie zorgt de wandbescherming voor een duurzame bescherming tegen stoot- en krasschade. Door de fijne structuur is de plaat niet glanzend, in hoge mate krasbestendig en eenvoudig te reinigen.
 
M-Wall Hygienic is een praktisch en kostenefficiënt wandafwerking welke bijdraagt aan een hygiënische, veilige en blijvend mooie omgeving.
 

Actief antibacterieël 

M-Wall Hygienic is actief antibacterieel. Door de zeer fijne structuur kunnen diverse risicovormende bacteriën zich niet op het oppervlak ontwikkelen.
De M-Wall Hygienic platen voldoen aan de Anti Bacterieel norm, volgens de ISO22196. 
Hierbij worden 99.99% van alle E-coli en MRSA bacteriën binnen 24 uur gedood. De M-Wall Hygienic wandbescherming, is eenvoudig te reinigen, heeft een hoge chemische bestendigheid en is zelfs bestand tegen o.a. Betadine.  

Thermisch lassen

De M-Wall Hygienic wandbescherming kan thermisch worden gelast. Een thermische lasverbinding borgt naast een homogene verbinding van de onderlinge M-Wall Hygienic platen, een volledig gesloten en hygiënisch oppervlak.

Afmetingen

De standaardafmeting van een volle plaat is 1.500 x 3.000 mm. Door deze afmeting is het mogelijk om de platen kamerhoog te plaatsen. Uiteraard kan de M-Wall Hygienic op elk gewenste afmeting worden gemaakt zodat hij ook eenvoudig te gebruiken is als lambrisering of stootbescherming.
 

Stootbescherming

Bij openbaren gebouwen en zorginstelling hebben inpandige wanden het vaak zwaar te verduren.
Voornamelijk in de verkeersruimtes; karren, rollators, rolstoelen en bedden die door de gangen worden verplaatst, zorgen veelvuldig voor schade aan de wanden. Door deze schade wordt de uitstraling direct verstoord en kan een negatieve eerste indruk opleveren.
Onze M-Wall wandbescherming wordt regelmatig met succes toegepast als stootbescherming, bed-achterwanden, lambrisering, deurplaten en zelfs als plintafwerking.
 

Detailleringen

In samenwerking met de architect en gebruiker kunnen specifieke detailleringen en bijzondere voorgevingen worden ontworpen. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag over een optimale oplossing voor uw specifieke situatie.
 

De voordelen van M-Wall Hygienic op een rij:

  • Actief antibacteriële wandafwerking;
  • Geen storende kras- en stootschade meer;
  • Vermindering van onderhoudswerkzaamheden- en kosten;
  • Thermisch buigen van hoeken en kolommen mogelijk;
  • Thermisch gelaste naden;     
  • Niet glanzende door de fijne oppervlaktestructuur;
  • Eenvoudig te reinigen;
  • Hoge chemische bestendigheid;
  • Levering met installatie mogelijk;
  • Direct uit voorraad leverbaar, in 11 kleuren

 

Openbaar Industrie Zorg
Scholen Onderwijsinstellingen Clean rooms                            Ziekenhuizen                              
Luchthavens Distributie centra Klinieken
Sportcentra Laboratoria Rusthuizen
Winkels Farmacie          Zorgcentra                 
Musea Industriële keukens Steriele kamers
Vraag eenvoudig de brochure of kleurstalen aan via ons contactformulier