Tiles

Innovatieve wandafwerkingen voor geclassificeerde ruimten, operatiekamers, centrale sterilisatie, laboratoria en apotheken.                                            In geclassificeerde ruimten gelden hoge eisen ten aanzien materialisatie en integrale detailleringen van diverse afwerkingsproducten, de reinigbaarheid en de veiligheid van de toegepaste producten.

De diversiteit van geclassificeerde ruimten neemt meer en meer toe. Zo zijn geclassificeerde ruimten niet enkel meer hoofdzakelijk in de geneesmiddelensector, de elektroconductive en de zorg  van toepassingen, maar zijn inmiddels ook de eisen in voedingsindustrie sterk aangescherpt en worden vele voedingsproducten onder ‘clean-room’ omstandigheden geproduceerd. 

M-Wall producten zijn in samenspraak met gebruikers en industrie specifiek op deze eisen afgestemd. Zo zijn alle door M-Wall ontwikkelde producten volledig emissievrij, vrij van BPA’s en door en door in de massa opgebouwd. Door deze hoge dichtheid zijn de producten optimaal reinig baar, nemen geen residuen op en zijn hebben een zeer hoge chemische bestendigheid. Zelfs Betadine vlekken kunnen na een langere periode eenvoudig worden verwijderd.
 
In samenwerking met architect, adviseur en gebruiker kunnen specifieke detailleringen van bijvoorbeeld doorgeefkasten, was- en sterilisatieapparatuur en ook andere apparaten worden afgestemd. Zo kunnen bijvoorbeeld in- en uitwendige hoeken, werkstations en overige details thermisch worden gevormd waardoor in combinatie met de thermisch afgelaste naden een gesloten, flush oppervlakte ontstaat. De dikte van het materiaal is afgestemd om bestand te zijn tegen diverse stootschades maar ook om ‘flush’ met bijvoorbeeld vloerbedekkingen te worden verwerkt.
Alle producten zijn eenvoudig te detailleren in nieuwbouwprojecten maar bieden veel voordelen ten aanzien van integrale detailleringen, doorlooptijden maar ook ten aanzien van budgetten, bij renovatieprojecten.
 
M-Wall producten voldoen aan de geldende Europese brandnormeringen en zijn volledig te recyclen. De diverse productlijnen zijn vanuit voorraad leverbaar en worden door officiële partnerbedrijven geïnstalleerd.